Закарпаття Інформ

ВОЛИНСЬКИЙ НАРОДНИЙ ХОР: ПІСНІ Й ТАНЦІ З НОВОГО ТВОРЧОГО УЖИНКУ

ВОЛИНСЬКИЙ НАРОДНИЙ ХОР:  ПІСНІ Й ТАНЦІ З НОВОГО ТВОРЧОГО УЖИНКУ
51661 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сказати, що виступи Волинського державного академічного українського народного хору (художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Олександр Стадник) упродовж багатьох років мають незмінну популярність серед меломанів як Луцька та області, так і у всеукраїнському і світовому масштабі – майже не сказати нічого. Шанувальники колективу з нетерпінням чекають його нових концертних програм, бо знають – Волинський народний хор завжди втішить слухачів задушевною піснею, іскрометним танцем, переливами оркестру, залишивши в їхніх серцях відчуття таїнства єднання з душею народу, прилучення до джерел правічної української духовності.

Осінь цього року, попри відомі проблеми, видалася для хору надзвичайно плідною. 7, 8, 9, 10, 11 жовтня у Палаці культури міста Луцька знову співатиме, танцюватиме, гратиме цей чудовий колектив. Початок концертів – о 19.00.

Квитки продаються в касі філармонії на Театральному майдані. Ціна – 150 грн. Для пенсіонерів, учнів і студентів – 100 грн.

УВАГА!!! Концерт відбудеться згідно з вимогами Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території Волинської області. У ЗВ’ЯЗКУ З НЕОБХІДНІСТЮ ДОТРИМАННЯ СОЦІАЛЬНОГО ДИСТАНЦІЮВАННЯ КІЛЬКІСТЬ КВИТКІВ ДЛЯ ПРОДАЖУ – ОБМЕЖЕНА. Вхід – із ОБОВ’ЯЗКОВИМ дотриманням МАСКОВОГО РЕЖИМУ!

Телефони для довідок – 24-02-41, (095) 206-75-88, (097)757-32-31, (066) 174-80-20.

Мої відео