Закарпаття Інформ

Презентація дитячой книги

Презентація дитячой книги
42974 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Пригоди дівчинки Ельміри”. Саме таку назву має унікальна книга, яка захопить Вас з першого погляду. Яскрава, цікава та особлива тим, що кожну ілюстрацію створювали діти з непростою долею - а саме, вихованці Дніпропетровського дитячого будинку-інтернату.
Книга для наймолодших читачів надрукована за кошти мецената О.Петровського, президента Міжнародного благодійного фонду “Солідарність”.
Зазначимо, що вперше в Україні ілюстраторами казки виступили діти з особливими потребами. Вони детально відтворили на сторінках книги образи дівчинки Ельміри, хруща, зайчика, замок злого чаклуна, великі літери та багато іншого.
Віцепрезидентка Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського “Солідарність” Світлана Сербіна разом із вихованцями Дніпропетровського дитячого будинку - інтернату подарували бібліотеці 5 примірників книги “Пригоди дівчинки Ельміри”. Ще один примірник книги, на сторінках якого зібрані дитячі почуття, емоції та бачення цієї казки, пощастило отримати телеканалу D1. Після презентації та вручення книги, діти традиційно перейшли до солодкого столу.

 

Автор: МБФС админ
Мої відео