Закарпаття Інформ

Інформаційне агентство : МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО ПОСИЛЮЄТЬСЯ

Інформаційне агентство : МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО ПОСИЛЮЄТЬСЯ
375071 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України відбулася зустріч командувача об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва з представниками Київської асоціації військових аташе. 

Під час зустрічі генерал-лейтенант Сергій Наєв проінформував представників воєнно-дипломатичного корпусу, що акредитовані в Україні про стан набуття спроможностей Командуванням, а також про його основні завдання, напрями діяльності та здобутки.

Варто зазначити, що основну увагу міжнародної спільноти було зосереджено на обговоренні питань перспектив розвитку Командування. А саме запровадження нових принципів і стандартів, які застосовуються у Збройних Силах провідних країн світу, впливу їхньої реалізації на стримування військової агресії.

– Ми надзвичайно зацікавленні у міжнародному військовому співробітництві, оскільки це позитивно впливає на впровадження новітніх підходів в систему підготовки та навчання військовослужбовців за різними напрямами службово-бойової діяльності. Це, в свою чергу, покращує виконання особовим складом покладених завдань, – наголосив командувач.

Наприкінці заходу, генерал-лейтенант Сергій Наєв висловив подяку представникам Київської асоціації військових аташе за ефективну взаємодію та постійну підтримку Збройним Силам України.

Разом переможемо!

Відділ зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України

Мої відео