Закарпаття Інформ

Окуляри для комп'ютера купити Львів : окуляри Gunnar - сучасний спосіб зберегти свій зір

Окуляри для комп'ютера купити Львів : окуляри Gunnar - сучасний спосіб зберегти свій зір
199780 ПЕРЕГЛЯДІВ

Окуляри для комп'ютера купитиЛьвів : як мінімізувати використання гаджетів?

 

Сучасне суспільство постійно користується гаджетами та з кожним днем люди використовують їх тільки більше. А чи знають вони, що кожен день вони бачать відблиски синього світла на екрані, що відбиваються від екрана вночі. Навіть мобільні телефони випромінюють синє світло, схоже на те, що випромінює сонце.

Але чому це небезпечно? Наші гаджети випромінюють синє світло на низькому рівні, але на близькій відстані та протягом тривалого часу. Це може зашкодити вам і викликати цифрове навантаження на очі.

 

ПК, мобільні телефони, планшети та інші гаджети вже давно присутні в нашому житті, охоплюючи абсолютно різні сфери діяльності. Комп'ютери використовують в школах і університетах для вивчення інформаційних технологій, ПК використовують для роботи величезних підприємств, заводів і супермаркетів. На сьогодні неможливо уявити наше життя без автоматизації, яку дали нам комп'ютери.

 

Смартфони та навіть смарт-годинники кожного дня полегшують наше життя. Користь сучасних smart технологій незаперечна, але які ж у них недоліки? Коли ви працюєте за комп'ютером протягом тривалого часу, часто виникають напруження очних м'язів, нечіткий зір, почервоніння очей і інші симптоми синдрому комп'ютерного зору.

 

Але чи шкодить це нам, а зокрема, нашому зору? Компютер шкідливий тільки для тих, хто неправильно користується його функціями та порушує правила роботи з ним. Саме неорганізований робочий процес з комп'ютером підвищує ризик розвитку усіх відомих захворювань зору. Перше і найголовніше, що страждає — це зір.

 

Саме зір страждає від випромінюваного комп'ютером синього світла. Зорові м'язи сильно перенапружуються, тому що людина рідше моргає і рогівка зовсім не зволожується належним чином. Як результат: біль в очах, печіння, запаморочення і навіть погіршення чіткості зору. З цим точно знайома кожна друга людина, яка щодня проводить у свого комп'ютерного пристрою​​ від​​ по 8​​-10 годин.

 

Використання комп'ютерів на постійній основі  викликає проблеми із зором. Але чи правда це? Адже скарги на втому очей і на пруга в кінціробочого дня надходять від сотень людей щодня. Виробники комп’ютерних окулярів Gunnar заявляють, що використання спеціальних окулярів для роботи з комп'ютерними пристроями допомагає знизити зорову напругу. Окуляри Gunnar захищають ваші очі та навіть покращують зір.

 

Окуляри для комп'ютера купити Львів: чому синє світло, що випромінює екран комп'ютера шкідливий для очей?

 

Тривале ​використання ​цифрових ​пристроїв ​в ​рази ​збільшує ​вплив ​ шкідливого ​ синього ​ світла​, що ​дуже ​часто ​призводить ​до ​швидкого ​стомлення ​очей​. ​Як ​же ​захистити ​себе ​від ​впливу шкідливого ​синього ​світла​? ​Порада​, ​яку ​дають ​сучасні ​офтальмологи — ​не ​користуватися своїми ​цифровими ​пристроями ​перед ​відходом ​до ​сну​. ​Не ​варто ​робити ​це ​тому​, ​що ​синє ​світло заважає ​розслабити ​зорові ​нерви​, ​розслабитися ​і ​добре ​висипатися​. ​Також​, ​дуже ​важливо відпочивати ​від ​гаджетів​. ​Придбайте ​окуляри ​з ​фільтрами​, ​що ​не ​пропускають ​синє ​світло​. Саме

такі окуляри зможуть допомогти. Їх також називають комп'ютерними окулярами, адже вони розроблені для зняття напруги ваших очей і блокують шкідливе світло, що виходить від комп'ютера та інших цифрових пристроїв.

 

Окуляри для комп'ютера купити Львів: на що варто звертати увагу, обираючи комп'ютерні окуляри?

 

Gunnar - це єдині запатентовані ігрові та комп'ютерні окуляри, рекомендовані лікарями для захисту і поліпшення зору. Окуляри Gunnar усувають всі короткострокові та довгострокові побічні ефекти цифрової напруги очей, включаючи головний біль, сухість очей, нечіткий зір, відблиски, негативні ефекти штучного синього світла, напруга очей і втома. Як результат — поліпшена чіткість, фокусування і продуктивність.

 

 

Спеціальні комп'ютерні окуляри повинні відповідати двом функціям. По-перше, окуляри повинні мати спеціальне покриття анти від блиску. Таке покриття якісних комп'ютерних окулярів зменшують відблиски, які відбиває екран комп'ютера. Також, це покриття захищає від шкідливого для ока синього світла. По-друге, ви можете помітити, що лінзи комп'ютерних окулярів найчастіше мають жовтий відтінок. Це не дизайнерське рішення, а важлива функція, яка створена дл я фільтрування синього світла, аби очі могли розслабитися. Обидві ці функції мають окуляри Gunnar. Завдяки окулярам Gunnar ваш зір залишиться чітким і ви не будете перевтомлюватися. Зробіть ваше​​ життя чіткіше з Gunnar!

 

Окуляри для комп'ютера купити Львів : базові поради офтальмологів про те, як зберегти свій зір.

 

● Відрегулюйте сидіння і розташування монітора свого комп'ютерного пристрою так, щоб ваші очі були приблизно в 50 сантиметрах від монітора;

● Використовуйте спеціальне матове екранне покриття, щоб зменшити відблиски та випромінювання синього світла​​;

● Використовуйте зволожувальні краплі, щоб ​​запобігти пересушування рогівки очей;

● Приділіть увагу освітленню в приміщенні, де ​​ви працюєте, налаштуйте світло​​;

 Збільште або зменште яскравість і контраст екрану, виберіть найбільш щадний варіант для ваших очей;

І нарешті, обов'язково використовуйте комп'ютерні окуляри Gunnar для роботи з комп'ютером!


Теги: Очки для компьютера,Очки для компьютера купить,Очки для компьютера купить Киев,Очки для компьютера купить Днепр,Очки для компьютера купить Одесса,Очки для компьютера купить Харьков,Окуляри для комп'ютера,Окуляри для комп'ютера купити,Окуляри для комп'ютера купити Львів,Компьютерные очки,Компьютерные очки купить,Компьютерные очки купить Киев,Компьютерные очки купить Днепр,Компьютерные очки купить Одесса,Компьютерные очки купить Харьков,Комп'ютерні окуляри,Комп'ютерні окуляри купити,Комп'ютерні окуляри купити Львів
Мої відео