Закарпаття Інформ

Потенційний новий уряд Німеччини розробляє план дій запобігання захворюваності на COVID

Потенційний новий уряд Німеччини розробляє план дій запобігання захворюваності на COVID
1515 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рівень інфікування COVID-19 у Німеччині зростає по спіралі. Тепер три партії, які формуватимуть наступний уряд Німеччини, розробляють нові правила боротьби з коронавірусом.

Незважаючи на те, що коаліційні переговори все ще перебувають у розпалі, три партії, які, ймовірно, увійдуть до складу наступного уряду Німеччини, почали розробляти нові правила для боротьби з пандемією коронавірусу.

Вони були змушені діяти, оскільки в Німеччині було зафіксовано найвищий рівень захворюваності за 7 днів з початку пандемії. Головний медичний орган Німеччини, Інститут Роберта Коха, лише у неділю зареєстрував понад 15 000 нових випадків захворювання, що на 60% більше, ніж минулої неділі.

У понеділок парламентарії лівоцентристських Соціал-демократів? Партії зелених та неоліберальної Вільної демократичної партії працювали над новим законопроектом, плануючи обговорити його у Бундестазі у четвер. Законопроект може бути проведений через нижню палату парламенту вже 18 листопада, повідомляє телекомпанія n-tv.

Одним із кроків може бути відновлення безкоштовного тестування COVID-19. Цей захід діяв більшу частину року, коли держава платила приватним лабораторіям за проведення тестів. Цей захід був скасований на початку жовтня, що, на думку низки політиків, було помилкою.

 

Нові плани також передбачають введення так званих "правил 2G" на всій території Німеччини: Це означає, що відвідувати громадські місця, такі як бари, ресторани, футбольні стадіони та кінотеатри, дозволяється лише людям, які пройшли вакцинацію або одужали від COVID.

Мої відео