Закарпаття Інформ

БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА
3854 ПЕРЕГЛЯДІВ

У рамках міжнародної стратегічної ініціативи “Допомога Схід” до КНП “Обласний перинатальний центр м. Краматорськ” та пологового відділення КНП “Мирноградська центральна міська лікарня” передано гуманітарний вантаж медичного призначення вартістю понад 2 мільйона гривень.

Даний вантаж складається з інкубаторів інтенсивної терапії “GE Giraffe”, кувезів тощо. За словами командувача об’єднаних сил Збройних Сил  України та засновника ініціативи ініціативи “Допомога Схід” генерал-лейтенанта Сергія Наєва, основним завданням таких приладів є підтримка у штучному середовищі життєво важливих параметрів мікроклімату, необхідних для виходжування новонароджених і недоношених малюків.

- Ця допомога не випадкова. Зокрема, перинатальний центр Краматорська приймає не лише мешканців міста Краматорськ. Тут народжують матері з Авдіївки, Мар’їнки та інших населених пунктів, які знаходяться в районі проведення операції Об’єднаних сил. Саме тому посильну допомогу надаємо й ми - українські військовослужбовці, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв. 

Як зазначив командувач, діти Донеччини та Луганщини мають народжуватися і виростати здоровими у вільній Україні, яку сьогодні  захищають та за яку віддають своє життя українські військові.

Вантаж доправлено в Україну із Франції від Асоціації “Медична та благодійна допомога Франція-Україна” (віце-президент пані Діана Дольс) та Асоціацією міжнародних автомобільних перевізників України (президент Леонід Костюченко), координатор стратегічної гуманітарної ініціативи “Допомога Схід” офіцер цивільно-військового співробітництва Борис Кутовий.

Разом переможемо!

Відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України

Мої відео