Закарпаття Інформ

ПАР та Індія закликають до інклюзивного розвитку глобальної електронної комерції у Світовій організації торгівлі

ПАР та Індія закликають до інклюзивного розвитку глобальної електронної комерції у Світовій організації торгівлі
12670 ПЕРЕГЛЯДІВ

Індія та Південна Африка спільно домагаються інклюзивного розвитку глобальної електронної комерції та заходів, включно з  передачею технологій для подолання цифрового розриву між багатими та бідними, який "погіршився" під час пандемії COVID-19. Обидві країни нещодавно подали спільний документ до Світової організації торгівлі (СОТ) з цього питання.

У спільному документі наголошується на необхідності прийняття країнами, що розвиваються, законів про суверенітет даних та збереження політичного та фіскального простору для відновлення конкурентоспроможності торгівлі.

Цей крок зроблено за кілька тижнів до 12-ї Міністерської конференції СОТ (MC12), на якій група країн, включно із США, Японією, Сінгапуром та Австралією, за повідомленнями, спробує просунути плюрилатеральні переговори щодо торговельних аспектів електронної комерції, які не користуються підтримкою багатьох країн, що розвиваються, включаючи Індію.

 

Спільний документ є протидією зусиллям, які вживають прихильники переговорів у рамках СОТ щодо торговельних аспектів електронної комерції з метою досягнення суттєвої угоди на MC12 у Женеві 30 листопада - 1 грудня.

Мої відео