Закарпаття Інформ

Своїм або чужим: кому сплатив борг кременчуківець, щоб виїхати за межі країни?

Своїм або чужим: кому сплатив борг кременчуківець, щоб виїхати за межі країни?
354933 ПЕРЕГЛЯДІВ

На переказ коштів родина одного з мешканців Кременчука чекала щомісяця. Проте розмір та строк сплати визначеного судом платежу, не був для чоловіка принципово важливим, через що він на власний розсуд визначав коли та скільки перерахує аліментів. У зв’язку з цим, дитина недоотримала понад 65 тисяч гривень.

Щоб систематизувати прояви фінансової турботи батька, фахівці Автозаводського відділу державної виконавчої служби у місті Кременчуці Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) застосували законодавчі санкції. Так, громадянина позбавили можливості вільно розпоряджатися майном та коштами на банківських рахунках, а також  тимчасово обмежили у низці свобод: 

-  у праві виїзду за кордон;

-  у праві керування транспортними засобами;

-  у праві користування зброєю;

-  у праві полювання. 

До речі, саме заборона виїзду за межі України остаточно змусила чоловіка погасити аліментну заборгованість у повному обсязі, адже той збирався в мандрівку за кордон. 

Отже, з початку 2021 року завдяки роботі державних виконавців Автозаводського відділу ДВС, неплатники аліментів у місті Кременчуці повернули своїм дітям понад 22 мільйони гривень аліментів.

Мої відео