Закарпаття Інформ

У Вінницькій області відкрили новий спортивний комплекс

У Вінницькій області відкрили новий спортивний комплекс
371398 ПЕРЕГЛЯДІВ

Урочисте відкриття спортивного комплексу відбулося цього тижня у Вінниці. Розташований заклад на вулиці Янгеля 48. Тепер це один із найбільших спортивних залів у області.

 

У спорткомплексі є двадцяти п’яти метровий басейн, який містить аж шість доріжок для плавання; зал сухого плавання; приміщення для єдиноборств; кімната для занять з волейболу, баскетболу, гандболу та футзалу; атлетичний комплекс. Також є кімнати адміністрації та тренерів. Також у басейні є дві триметрові та одна метрова вежа, які є першими та єдиними у місті доріжками для стрибків з висоти у воду. У всіх залах встановили сучасне електронне табло. Його використовуватимуть під час змагань для виведень даних щодо ігор. Загалом спортивний комплекс створювали для проведення регіональних, всеукраїнських, загальноміських заходів, спортивних змагань та тренування міських команд.

 

Мультиспортивний комплекс створювався з метою допомогти особам з інвалідністю доступно займатись фізичними вправами. Тому тут встановили кілька пандусів, вертикальний підіймач, що знаходиться на першому поверсі, ліфт, підіймачі для занурювання у воду до басейну та окрему кімнату для догляду за гігієною.

 

Спортивний центр передадуть під фінансування Вінницької молодіжної спортивної школи №3. Проте у грудні тут можуть тренуватися лише дитячо-юнацькі спортивні школи. З січня передбачають, що заклад запрацює повноцінно. Тоді, і діти, і дорослі зможуть завітати до нового Вінницького спортивного комплексу «Аква-Він». Також сповістили, що пільговиків будуть діяти знижки.

Мої відео