Закарпаття Інформ

Російське вторгнення в Україну : Загарбники підтягнули до Ізюма майже пів тисячі одиниць техніки та десантників: оперативна інформація станом на 06.00 28.04.2022 щодо російського вторгнення

Російське вторгнення в Україну : Загарбники підтягнули до Ізюма майже пів тисячі одиниць техніки та десантників: оперативна інформація станом на 06.00 28.04.2022 щодо російського вторгнення
316049 ПЕРЕГЛЯДІВ

Загарбники підтягнули до Ізюма майже пів тисячі одиниць техніки та десантників: оперативна інформація станом на 06.00 28.04.2022 щодо російського вторгнення.

? Основні зусилля окупантів зосереджені на Ізюмському напрямку. Силами наявних підрозділів противник намагається провести наступ у напрямках Сулигівка – Нова Дмитрівка та Андріївка – Велика Комишуваха.

? На Слобожанському напрямку угруповання російських військ продовжує завдавати ударів та вогневого ураження артилерією по Харкову.

? На Донецькому напрямку угруповання противника продовжує ведення активних дій на лінії зіткнення, зосередивши основні зусилля на оточенні угруповання військ Сил оборони.

? Для виконання зазначеної мети на Лиманському напрямку російські війська покращили тактичне положення, намагаються розвинути наступ на місто Лиман.

? За інформацією Генштабу, загарбники проводять підготовчі заходи для форсування річки Сіверський Донець.

? На Сєвєродонецькому напрямку ворог веде наступ на село Оріхове. На Авдіївському напрямку, з метою захоплення Мар’їнки та Очеретиного, противник здійснює інтенсивний вогневий вплив.

? На Курахівському напрямку за підтримки артилерії російські війська ведуть наступ на напрямках Старомайорське - Велика Новосілка та Любимівка - Зелене Поле.

? На Таврійському напрямку підрозділи противника продовжують проведення демонстраційних дій та маневрів з метою введення в оману та недопущення перекидання підрозділів ЗСУ на інші напрямки.

? Встановлено, що російські загарбники продовжують використовувати аеродром Мелітополь для базування та польотів літаків штурмової авіації Су-25, ударних вертольотів Ка-52 та транспортно-бойових Мі-8.

? На Південнобузькому напрямку угруповання противника основні зусилля зосереджує на напрямках Херсон - Миколаїв та Херсон - Кривий Ріг.

? У результаті штурмових дій війська рф закріпилися в районі села Таврійське, намагаються здійснювати вогневе ураження по позиціях українських захисників у районах населених пунктів Олександрівка і Нова Зоря.

? У районах населених пунктів Станіслав та Молодецьке ворог нарощує підрозділи реактивної та ствольної артилерії.

? З метою коригування та оцінки результатів вогневого ураження російські війська провели повітряну розвідку в районі населеного пункту Затока.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky
Мої відео