Закарпаття Інформ

IT STEP SCHOOL. Перша інноваційна і безпечна школа України під час війни!

IT STEP SCHOOL. Перша інноваційна і безпечна школа України під час війни!
339590 ПЕРЕГЛЯДІВ

Де знайти якісну офлайн школу? Чи буде дитині безпечно в школі під час війни? Ці питання задають собі всі батьки напередодні 1-го вересня.

 

Лише 30% шкіл мають укриття. Та навіть серед цих 30% зовсім небагато таких укриттів, які дійсно можуть гарантувати дитині безпеку та комфорт. 

 

Невже єдиний вихід – переводити дитину в онлайн-навчання і забрати в неї можливість спілкуватися з однолітками? Адже це надважливо для розвитку дитини і її соціалізації!

 

Вихід є! І це IT STEP SCHOOL, де є укриття, що пройшло сертифікацію від МНС і обладнано усім необхідним: вогнегасники, аптечки, вентиляція, санвузли....Ми створили всі умови для безпечного і комфортного перебування дитини у сховищі під час повітряної тривоги.

 

Ми повністю усвідомлюємо: найцінніше, що є у школи – це діти, яких нам довіряють. І тому ми надаємо їм всі можливі гарантії надійного укриття і безпечного навчання.

 

Завдяки старанням і підготовці укриттів в IT STEP SCHOOL попри війну ваша дитина продовжить отримувати якісні знання та спілкуватись з однолітками перебуваючи У БЕЗПЕЦІ.

В IT STEP SCHOOL дитина отримає реальні навички, які допоможуть їй в професійній реалізації та успішному майбутньому.

Ми переконані, що основне завдання школи - це дати дитині знання, які допоможуть їй у побудові кар’єри і ефективного майбутнього життя. Чи дає це звичайна школа? Наша впевнена відповідь - ні! Сучасний світ пішов далеко вперед, а програми, за якими продовжують вчити дітей в звичайних школах, на багато років відстають від життя і не несуть реальної користі. Навіщо вашій дитині загальний набір знань, якщо гугл все рівно знає більше? Наше основне завдання - це дати дитині перш за все навички мислити, щоб дитина була самостійною особистістю, здатною ефективно і осмислено будувати своє майбутнє.

Наша ліцензована загальноосвітня школа для учнів 5-11 класів IT STEP School повністю відповідає цим вимогам. Школу створено Міжнародною Комп'ютерною Академією IT STEP - практиками і професіоналами з 20-річним досвідом в сфері IT-освіти. Викладачі IT STEP - це люди, що йдуть на крок попереду діджитал прогресу і точно знають, чому навчити ваших дітей сьогодні, щоб це було актуально для них завтра.

 

Тому, IT STEP SCHOOL - це однозначно школа майбутнього! Тут вивчають географію в 3D окулярах, всі підручники вміщаються в планшеті, а домашніх завдань не буває взагалі - є просто години самостійної роботи в самій школі, щоб звільнити дитині час для хобі і друзів, і водночас із цим – зробити її відповідальною і навчити тайм-менеджменту.

 

Основна програма IT STEP SCHOOL створена для учнів 5-11 класів з урахуванням всіх особливостей віку і індивідуальності дитини. Тільки в нашій школі з дітьми постійно працюють психологи і куратори, що допомагають ефективно направляти дітей до дружби і активностей, а також мотивують на навчання.

 

IT STEP SCHOOL - перша в Україні ліцензована інноваційна школа з поглибленим вивченням IT та популярних в світі іноземних мов: англійської а також китайської, німецької або іспанської на вибір. Тут є надсучасна лабораторія фізики і хімії, щоб кожна дитина могла сама робити досліди і пізнавати світ, а не просто читати про це з підручника. А стежити за успіхами дитини ви можете в будь-який час онлайн - за допомогою електронного щоденника MyStat, який завжди вам доступний. 

 

В IT STEP School для кожного учня готують індивідуальний планшет і комп'ютер, замість тягання рюкзака із важкими книжками і зошитами.

В програмі IT STEP School ми робимо акцент на таких уроках і заняттях, що розвивають самостійне мислення дитини, дають їй базу сильних особистісних навичок Soft Skills, бізнес-навичок, знання іноземних мов та знання і практику в IT-сфері. Все це – незамінні якості сучасної людини, яка повністю готова до майбутнього! Наш підхід не має нічого спільного із звичайними шкільними уроками, де дітей досі навчають праці, малюванню кистями чи співам... Ми за уроки, які несуть реальну користь і дають надійну опору для побудови кар’єри і життя!

 

У Початковій школі ІТ STEP SCHOOL для учнів з 1 по 4 класи на дітей теж чекає найпрогресивніший підхід: 

  • Сучасна програма навчання
  • 3-разове харчування
  • Наукові лабораторії
  • Класи робототехніки
  • Модерні арт-студії
  • Вивчення IT та розвиток soft skills
  • Відсутність домашніх завдань
  • Атмосфера, що надихає вчитися: сучасні гаджети, вчителі, які люблять дітей та готові підтримувати їх ідеї та розвиток
  • Малокомплектні класи
  • Щотижневий дайджест для батьків
  • Сучасний підхід до спорту
  • Поглиблене вивчення англійської мови вже з 1 класу
  • та максимально Гейміфікований підхід - навчання через гру!

Ми всебічно розвиваємо дітей, і закладаємо в них такі якості, як креативність, лідерство, вміння працювати в команді, комунікабельність, допитливість, критичне мислення та емоційний інтелект.

 

В IT STEP SCHOOL ми гарантуємо дітям психологічний комфорт під час навчання. В ході цікавих тренінгів в ігровій формі наші психологи дбають про дружню атмосферу в класі, яка стане запорукою емоційної рівноваги та інтелектуальної успішності дитини.

 

Вже з першого класу дитина буде отримувати найсучаснішу освіту, що відповідає всім запитам нашого світу. Ми навчимо дітей основам комп’ютерної грамотності, дизайну, і навіть створенню ігр та робототехніці, від якої діти зазвичай у захваті!

 

В дослідницьких лабораторіях T STEP SCHOOL діти зможуть доторкнутись до живої науки через безліч дослідів та експериментів, а в Арт-студіях проявити весь свій креатив і розкрити таланти.

 

Ми прагнемо розкрити в кожному учні особистість і тому набираємо лише малокомплектні класи до 16 дітей, щоб приділити увагу кожній дитині особисто.

 

ПОВНА БЕЗПЕКА ДЛЯ ВАШОЇ ДИТИНИ ПІД ЧАС ВІЙНИ та АБСОЛЮТНО ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО НАВЧАННЯ - це дві “ноги” на яких твердо стоїть IT STEP SCHOOL.

 

Якщо це саме те, чого ви чекаєте від школи, яка без перебільшень є школою успішного життя – ми будемо щиро раді бачити ваших дітей у нас!

 

Теги: навчальний рік,навчання, Київ,Діти
Мої відео