Закарпаття Інформ

115 окрема механізована бригада ЗСУ : про військовослужбовців, що ремонтують техніку

115 окрема механізована бригада ЗСУ : про військовослужбовців, що ремонтують техніку
38242 ПЕРЕГЛЯДІВ
Про героїзм наших воїнів знає практично кожен українець. Ми постійно розповідаємо про штурмові, розвідувальні та наступальні бригади, які роблять свою справу на 200% зі 100 можливих. Їхня робота є неоцінимою, адже саме завдяки їхнім зусиллям було відкинуто окупантів з Харківської, та частин Луганської та Донецької областей. Простого «дякую» ніколи не буде достатньо, для того, щоб по-справжньому оцінити їхню роботу. Проте окрім штурмових бригад, існують також і ті, хто рятує життя, ремонтує техніку, займається транспортуванням продовольства та військових, шукає все необхідне для того, щоб наші воїни ні в чому не мали потреби.
 
Ремонтний відділ 115 окремої механізованої бригади ЗСУ з перших днів війни займається відновленням техніки. Проте окрім нашої та закордонної, вони також перелаштовують ту, яку покинули окупанти. Не так давно їхній парк переробленої техніки доповнила ще одна трофейна модель БМП-1. Бортовий номер цієї красуні, яка вже б’є ворога - 383. Тікаючи з нашої території, друга армія світу залишила БМП-1 разом з усіма боєприпасами. Тож аби не чекати на допомогу від наших партнерів, а постійно просуватись вперед, наші захисники самостійно переробляють російську техніку та використовують її проти власників.
 
Коли вони знайшли покинуту БМП, в ній було кілька пошкоджених деталей та «оркосвастика», якою загарбники користуються між собою. Ремонтна бригада 115 окремої механізованої бригади ЗСУ вже відновила все, що було зламане та відправила її на фронт. Всю свастику наші хлопці замалювали, як і на всіх попередніх одиницях техніки, подарованої окупантом, встановили на ній жовто-синій прапор та відправили її на фронт. Як жартують самі хлопці «Окупанти за час війни стали найбільшим постачальником військової техніки та боєприпасів для українського війська та нашої Перемоги».
 
А нам хочеться подякувати ремонтному відділу бригади за той внесок, який вони роблять у нашу перемогу. Адже саме завдяки їхнім вмілим рукам та вмінню швидко знаходити вихід з будь-якої ситуації, було врятовано велику кількість життів. Тож нехай вдача постійно буде на їхньому боці та допомагає зробити все можливе для того, щоб наблизити перемогу.
Також хочеться сказати окреме «дякую» медикам та тим, хто тримає зв’язок між нашими воїнами та мирним населенням. Адже саме завдяки швидкій роботі медичних працівників багато воїнів повернулось додому живими. Не шкодуючи свого життя, ці відважні люди щодня працюють поблизу найгарячіших точок, надають першу невідкладну допомогу, оперують та роблять усе можливе, аби наші захисники вижили. Для нас, нажаль, їхня робота, як і робота 115 ОМБр ЗСУ залишається непомітною, але найнеобхіднішою.
Багато на фронті також залежить від того, як працює відділ зв’язку. Багато кому здається, що в наш час, коли є мобільні телефони та наказ можна передати, зателефонувавши командирові, такий тип військ взагалі не потрібен. Проте в найгарячіших точках наші військові багато днів знаходяться без мобільного зв’язку й усі команди отримують через відділ зв’язку, який отримує сигнали із супутника. Саме тому ми хочемо подякувати кожному, хто стоїть на захисті держави. Адже кожна робота – особлива і необхідна задля перемоги.
 
Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу, Вірю в ЗСУ
Мої відео