Закарпаття Інформ

115 окрема механізована бригада : справжнє уособлення усієї української армії, яка зараз бореться з ворогом вздовж східного кордону України

115 окрема механізована бригада : справжнє уособлення усієї української армії, яка зараз бореться з ворогом вздовж східного кордону України
40677 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

115 бригада Збройних Сил України – справжнє уособлення усієї української армії, яка зараз бореться з ворогом вздовж східного кордону України. Вони є силою, волею та незламністю, адже не зважаючи на небезпеку, складність та інколи неможливість тих чи інших подій, обов’язково досягнуть цілей та мети.

 

За увесь час своєї боротьби з ворогом, вони неодноразово опинялися у надзвичайно складних і небезпечних для життя умовах й ситуаціях, коли здавалося б, що ось-ось і кінець. Але вони не розгубилися ні тоді та не зроблять цього зараз. Якщо ворог оточує і не дає можливості рухатися уперед, вони будуть будувати бліндажі, рити окопи та закріплюватися на позиціях. Якщо контрнаступ затягується і здається неможливим, вони зроблять усе, щоб підвищували свою ефективність та обов’язково знищать ворога.

 

Буває й так, що інколи, через постійні атаки противника, виконання поставлених тих чи інших завдань може бути ризикованим, але кожен розуміє, що якщо не вони, то ніхто. Зібравшись з силами, вони виконають вказівки й поповнять списки знищених ворогів новими росіянами. Таких випадків було чи не мало і кожен новий – це неоціненний досвід, який загартовує та робить сильнішими.

 

Наші бійці мають достатню кількість зброї, про що неодноразово розповідають. У їхньому арсеналі є й високоточні гвинтівки, оптичні приціли та теплові зори, вони добре володіють Джавелінами, їх підрозділ складається з висококваліфікованих спеціалістів та майстрів своєї справи, які пройшли та через воду, і через полум’я, і навіть дощ із куль. Вони вправно володіють сучасним новітнім озброєнням і готові перемагати ворога, попри його чисельну перевагу.

 

У батальйоні панує довіра та взаємоповага. Наші воїни дуже довіряють своєму командуванню, адже за увесь час своєї боротьби вони пройшли разом не через одне коло пекла і готові повторити це знову, якщо буде потрібно. Командування бригади та загалом Збройних Сил України з розумінням ставиться до наших солдат за що ті їм дуже вдячні та готові викладатися на всі сто.

 

У тяжкі моменти, коли чисельна перевага ворога завдавала тяжких ударив ЗСУ, хлопці знаходили сили на повернення боргу і робили це дуже ефективно. Слава про їх подвиги дуже далеко розійшлася і допомагає у залякуванні окупантів не менше влучних відпрацювань їхньої артилерії про яку, певно, чув кожен. Командна робота, відданість справі та впевненість у своїх силах і наближенні перемоги є не менш важливими елементами їх клопіткої праці, а віра кожного українця та їх підтримка дуже допомагають нашим бійцям.

 

Не менш важливим є й те, що наші хлопці захищають свою землю і борються за свою країну. Віра у свою справу також надає сил військовим, адже вони добре розуміють, що ворог прийшов сюди не просто так і ніякі домовленості чи пропозиції неможливі. Їх опонент справжнє зло і кожен в цьому впевнився ще з початку бойових дій, потім з їх поведінки на окупованих територіях, а пізніше та у домовленостях, які не коштують абсолютно нічого.

 

Військові 115 бригади Збройних Сил України оптимістично дивляться у майбутнє. Вони вірять, що своєю відданою та професійною службою наближають нашу перемогу з кожним днем, адже спільними зусиллями ми вже змогли досягти того, що з самого початку здавалося неможливим. Давайте і надалі допомагати та підтримувати наших героїв, щоб вони знищували все більшу і більше російських загарбників, які прийшли до нас зі зброєю і від неї й помирають і далі будуть продовжувати це робити.

 

Ця війна показала хто є хто, де справжні герої, а де нікчемні наслідувачі. Поступово міфи стали нічим і справжня сила «другої армії світу» виявилася тільки словами, а наші воїни довели, що саме ЗСУ і є непереможними, сильними та відважними. Слава нашим хлопцям і їх відданості Батьківщині та справі. Разом до перемоги!

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу, Вірю в ЗСУ
Мої відео