Закарпаття Інформ

Данк лідера "Бостона" однією рукою за ціною травми: момент дня в НБА

Данк лідера "Бостона" однією рукою за ціною травми: момент дня в НБА
384455 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нагорі підбірки найкрутіших епізодів ігрового вечора в Національній баскетбольній асоціації опинився легкий форвард "Бостон Селтікс" Джейсон Тейтум.

Зірка "Селтікс" запам'ятався моментом у середині третьої чверті. В атаці бостонців він отримав передачу на хід від Смарта та в боротьбі правою оформив слемданк. Центровий "Міннесоти" Гобер так активно заважав Тейтуму, що відправив того в легкий нокдаун.

Утім, лідер "Бостона" продовжив матч і доклався до виїзної перемоги команди (104:102). "Селтікс" продовжили переслідування "Мілуокі" нагорі Східної конференції НБА. Натомість "Тімбервулвз" ідуть на 8-й сходинці на Заході.

Сам Тейтум провів у грі майже 37 хвилин. За цей час він встиг набрати 22 очки, зробив 12 підбирань і віддав 2 передачі. Найрезультативнішим у поєдинку став його одноклубник Джейлен Браун (35 пунктів, 10 підбирань).

Хто такий Джейсон Тейтум

Уродженець Сент-Луїса (штат Міссурі), на студентському рівні виступав за Університет Дюка. Обраний "Бостоном" під 3-м номером на драфті НБА-2017.

Проводить шостий сезон у лавах "Селтікс". Чотириразовий учасник Матчу всіх зірок НБА і Найцінніший гравець виставкового поєдинку-2023. Став олімпійським чемпіоном Токіо в складі збірної США. Заробить 195 млн доларів за контрактом із "Бостоном" до 2025 року.

Товаришує з лідером хокейної "Флориди Пантерз" Меттью Ткачуком і екс-центровим "Сакраменто" Гаррі Джайлсом. Став обличчям мережі піцерій Imo's Pizza та бренду Air Jordan.

Джерело

Теги: Джейсон Тейтум оформив дабл-дабл у Міннеаполісі,Джейсон Тейтум ,Джейсон Тейтум оформив дабл-дабл,Міннеаполіс,Джейсон Тейтум оформив дабл-дабл ,Джейсон Тейтум дабл-дабл ,дабл-дабл ,Бостон Селтікс Джейсон Тейтум,Джейсон Тейтум Вікіпедія,Джейсон Тейтум дабл-дабл,форвард "Бостон Селтікс" Джейсон Тейтум,форвард Бостон Селтікс Джейсон Тейтум,Бостон Селтікс Тейтум,Тейтум ,Тейтум Вікіпедія,Баскетбол,Новости,Новини,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Бостон Селтікс,Селтікс,Бостон ,Національна баскетбольна асоціація,Баскетбольна асоціація,Мілуокі,НБА,Джейлен Браун ,Браун ,Джейлен Браун Вікіпедія,Браун,Imo's Pizza ,Air Jordan,момент дня,момент дня в НБА
Автор: admin.sportcomua
Мої відео