Закарпаття Інформ

Командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв зустрівся з військовослужбовцями, які перебувають на лікуванні.

Командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв зустрівся з військовослужбовцями, які перебувають на лікуванні.
415493 ПЕРЕГЛЯДІВ
Під час робочої поїздки по Північній операційній зоні командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав позиції вздовж кордонів Сумщини, а також зустрівся з військовослужбовцями, які перебувають на лікуванні в одному з провідних медичних закладів області. Тут надають кваліфіковану допомогу бійцям з різних регіонів України.
Командувач подякував цивільним та бойовим медикам за сумлінне виконання професійного обов’язку, віру в свої сили, народ і країну, зазначивши, що найцінніше для нас – це збереження життя й здоров’я нації. З нагоди їх професійного свята – Дня медичного працівника він присутніх почесними нагрудними знаками «За службу та звитягу».
 
– Ви надаєте першу допомогу на полі бою, а потім швидкі карети чимдуж мчать до найближчих лікарень та госпіталів, намагаючись швидкістю перемогти смерть. Вашим професіоналізмом і відданістю своїй справі врятовано сотні життів як військових, які постраждали на полі бою, так і цивільних, які потрапили в зону ураження повітряних атак озвірілого ворога, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Командувач підкреслив, що жертовна праця, відданість та сила духу є невичерпним джерелом натхнення для усіх українців.
 
– Ви не лише лікуєте тіла, але й підтримуєте дух воїнів. Наша довіра до вас та ваш професіоналізм надають нам сили та впевненості в бою. Висловлюю вам свою щиру вдячність та високу оцінку за вашу неперевершену працю та відданість. Ви - справжні герої сучасності , які несуть на своїх плечах важку відповідальність за здоров'я та життя наших військових.

 

Мої відео