Закарпаття Інформ

Благодійник Олег Крот передав один мільйон гривень на підтримку музею військового університету України

Благодійник Олег Крот передав один мільйон гривень на підтримку музею військового університету України
173859 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олег Крот, відомий благодійник та підприємець, продовжує свою підтримку українських військових. Меценат надав музею військового університету фінансову допомогу у розмірі одного мільйона гривень та суттєво допоміг з матеріальним забезпеченням. Навчальний заклад отримає від Олега Крота 10 вітрин, які будуть виготовлені через півмісяці, доставлені та встановлені в університеті. Також навчальний заклад отримає термінал, телевізори з кріпленнями та флешками, а також поставку зарядних пристроїв до планшетів та адаптерів. 

Олег Крот

Завдяки такій підтримці навчальний заклад отримає необхідні ресурси для покращення навчального процесу та забезпечення студентів новітніми технологіями. Це ще один крок до зміцнення обороноздатності України та підготовки висококваліфікованих військових кадрів.

Олег Крот

Музей є важливим інструментом для збереження та популяризації військової історії України. Він забезпечує збереження пам'яті про героїчні події та особистості, які захищали нашу країну, слугує місцем патріотичного виховання молодого покоління і сприяє глибшому розумінню військової справи та історії.

Завдяки фінансовій та матеріальній підтримці, музей може оновлювати та розширювати свою експозицію, покращувати умови зберігання та демонстрації експонатів. 

Олег Крот

Підтримка музею військового університету з боку таких відомих особистостей, як Олег Крот, є важливим сигналом для військових. Це демонструє, що їхні зусилля та жертви цінуються суспільством, і надає їм додаткову моральну підтримку.

Внесок Олега Крота є надзвичайно важливим для розвитку та функціонування музею військового університету, що сприяє збереженню історії, вихованню патріотизму та підвищенню освітнього рівня в Україні.

Благодійник є активним патріотом України, який розуміє важливість сильної та професійної армії для захисту національних інтересів і безпеки країни. І підтримка військового університету є його способом сприяти підготовці висококваліфікованих військових кадрів.

Теги: Олег Крот, Течія Фундація
Мої відео