Закарпаття Інформ

На Дніпропетровщині на хабарі затримали посадовця Держагентства водних ресурсів

На Дніпропетровщині на хабарі затримали посадовця Держагентства водних ресурсів
8981 ПЕРЕГЛЯДІВ

Керівник міжрайонного управління вимагав 4 тисячі доларів за сприяння у вирішенні земельного питання. Затримали хабарника під час одержання «авансу». Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

У понад 100 тисяч гривень оцінив свою допомогу очільник одного з міжрайонних управлінь водного господарства представнику приватного підприємства. За ці гроші було обіцяно прискорити видачу дозволу на виготовлення технічної документації, яка була необхідна для оренди земельної ділянки площею 2,2 га. До речі, погодити у подальшому договір оренди посадовець теж обіцяв. А ось отримати заповітні 4 тисячі доларів хабарнику не судилося.

«15 липня оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області спільно з Криворізькою місцевою прокуратурою №2 затримали зловмисника під час одержання першої частини неправомірної вигоди — 500 доларів США», — повідомляють у поліції.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Теги: хабар,земельне питання,оренда,посадовець,Державне агентство водних ресурсів
Мої відео