Закарпаття Інформ

«Довгий час Офіс Президента вважав мене своїм кандидатом», — Анатолій Бондаренко

«Довгий час Офіс Президента вважав мене своїм кандидатом», — Анатолій Бондаренко
22456 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко у студії «ВиЧЕрпно» розповів про те, від якої партії планує йти на вибори міського голови та які політичні сили будуть підтримувати його на місцевих виборах у жовтні.

Бондаренко каже, що ніколи не хотів бути кандидатом на посаду міського голови від партії «Слуга народу», натомість хоче бути кандидатом від жителів міста Черкаси:

«Довгий час Офіс Президента вважав своїм кандидатом на посаду мера Черкас міського голову Анатолія Васильовича Бондаренка. Це було до того моменту, доки ми не посварилися. Друзі, мене не треба підтримувати, мені не треба заважати!»

Раніше в коментарі нашому виданню Анатолій Бондаренко заявив, що якщо не відбудуться зміни в законі, то він буде йти на вибори самовисуванцем. І доки дві топові політичні партії «Батьківщина» і «Пропозиція» змагаються за кандидатуру Бондаренка, як найбільш рейтингову, він має дещо інший план розвитку подій.

«Я розкрию вам секрет: не лише дві, а багато топових політичних сил змагаються за кандидатуру Бондаренка, щоб підтримати на виборах. Я позитивно до цього ставлюсь. Якщо буде дозволене самовисування — я буду йти самовисуванцем. Зрозуміло, що від «Батьківщини» та «Пропозиції» будуть йти команди, які мене підтримують, аби розбудовувати місто Черкаси», — заявив Анатолій Васильович.

Окрім цього, Бондаренка планують підтримувати партія ВО «Черкащани» та інші національно-патріотичні сили:

«Не секрет, що ми з партією «Черкащани» офіційно підписали угоду про підтримку мене на виборах міського голови. Не секрет, що «Батьківщина» і «Пропозиція» також будуть мене підтримувати», — каже чинний міський голова.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Всеукраїнське об'єднання Черкащани,Анатолій Бондаренко
Автор: News Ukraine
Мої відео