Закарпаття Інформ

На Шевському острові поліція затримала браконьєрів з рибою та наркотиками

На Шевському острові поліція затримала браконьєрів з рибою та наркотиками
66863 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рибоохоронний патруль виявив групу з сімох чоловіків, які незаконним виловом риби завдали збитків на понад 10 тисяч гривень. До того ж, на острів вони привезли майже цілу нарколабораторію, повідомляє пресслужба Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Маломірне промислове судно, в якому знаходилися двоє чоловіків, співробітники роти з обслуговування водних об'єктів помітили ввечері 28 вересня в акваторії Дніпра. На прохання показати дозвільні документи на вилов риби незнайомці повідомили, що документи залишились у їхнього товариша, що перебуває на Шевському острові. Та на острові правоохоронці знайшли аж п`ятьох товаришів та сітки з рибою. А от дозволу на вилов не було.

«Вилучено 70 густер, 3 судаків, 23 окуня, 58 краснопірок, 23 плітки та 2 карасі, — повідомляють у Патрульній поліції. — Дозвільних документів вони також не надали. За підрахунками інспекторів рибоохоронного патруля, збиток склав понад 10200 гривень».

Та не тільки браконьєрські сітки зацікавили правоохоронців. На березі вони знайшли два пристрої для вживання наркотичних речовин, набір скляних колб, медичні системи, ємності та пакунки з невідомими речовинами, схожими на наркотичні. Тож, наразі браконьєрами займається слідчо-оперативний відділ поліції «Амур-Гавань».

Теги: браконьєрство,наркотики,Шевський острів,акваторія Дніпра,рибоохоронний патруль
Мої відео