Закарпаття Інформ

За майбутнє — з любов`ю: як голосували фаворити гонки за крісло міського голови Дніпра

За майбутнє — з любов`ю: як голосували фаворити гонки за крісло міського голови Дніпра
56757 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міський голова та кандидат на цю ж посаду Борис Філатов голосував в Аграрно-економічному університеті. Прийшов на виборчу дільницю один, без дружини. Спочатку став у чергу, але його впізнали й швидко пропустили. Його голос, говорить, за майбутнє Дніпра.

«Я дуже люблю Дніпро, тут проживає моя родина, тут поховані мої батьки, і ці 5 років я віддавав усього себе роботі. Важкій, складній, але тим не менш такій улюбленій», — заявив кандидат на посаду міського голови Дніпра Борис Філатов.

Загід Краснов виборчу дільницю в 57-й школі відвідав разом з дружиною Ельвірою. Як і годиться, виміряв температуру і тільки після цього отримав чотири бюлетені. Каже, що ця виборча кампанія була дуже брудною, а ось кількість кандидатів в міські голови Дніпра, а їх цього разу — 17, його не збентежила.

«Я не скажу, що більш серйозна конкуренція, я скажу, що більш брудна конкуренція. У цьому різниця між цими виборами і попередніми», — вважає кандидат на посаду міського голови Дніпра Загід Краснов.

Аналогічну думку висловив інший кандидат у міські голови Олександр Вілкул. Він прийшов голосувати в коледж дизайну з друзями та колегами. Теж відстояв чергу за бюлетенями. Голоси віддав, каже, за перспективу.

«Кампанія була брудною, особливо з боку влади. У нас найскладнішою була ситуація в Кривому Розі, де за два тижні до виборів прокуратура викликала міського голову до себе», — поскаржився кандидат на посаду міського голови Дніпра Олександр Вілкул.

О 12-й у доброму гуморі отримав бюлетені кандидат в міські голови Дніпра Сергій Риженко. Він голосував у Медичній академії. Очільник лікарні імені Мечникова відзначив, що на його дільниці зразково дотримуються правил голосування в умовах карантину та побажав дніпрянам робити свій вибір з любов’ю.

«Дуже хочеться, щоб після голосування ми увійшли в етап нового щасливого життя, коли наше місто стане комфортним, влада буде працювати для людей і ми віримо, що саме на цих виборах все це відбудеться», — переконаний кандидат на посаду міського голови Дніпра Сергій Риженко.

Усі кандидати прагнуть перемоги, але, кажуть, правильний вибір зроблять дніпряни, яким, можливо, доведеться прийти на дільниці вдруге, якщо буде другий тур виборів міського голови Дніпра.

Теги: місцеві вибори,Сергій Риженко,Борис Філатов,Загід Краснов,Олександр Вілкул, Дніпро,кандидати
Мої відео