Закарпаття Інформ

Під Нікополем почалась реконструкція мосту через річку Чортомлик

Під Нікополем почалась реконструкція мосту через річку Чортомлик
60501 ПЕРЕГЛЯДІВ

Переправа матиме дві смуги руху транспорту. Проїзну частину покриють спеціальним асфальтобетоном з водонепроникними властивостями. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Завершено етап підготовчих робіт та мобілізації механізмів на мосту через річку Чортомлик у Нікопольському районі. Зараз мостовики розпочали роботи з реконструкції.

«Мостовики споруджують забивні палі. Загалом їх буде чотири: дві на березі та дві проміжні – на воді, — повідомляють у ДніпроОДА. — До будівельного майданчика підвозять металоконструкції. Їх змонтують на встановлені опори. Після – покладуть плити».

За інформацією Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області, довжина мосту буде 159 метрів. Ширина проїзної частини — 14 м, двобічні тротуари шириною по 1,5 м, передбачено дві смуги руху автомобільного транспорту (по одній в кожному напрямку) — 2×3,75 м. На переправі змонтують освітлення та облаштують систему водовідведення.

Нагадаємо, міст через річку Чортомлик у Нікопольському районі обвалився 20 травня 2020 року через перевантажену фуру. Автівки на цій частині траси, що з`єднує Нікополь та Кривий Ріг, пустили об`їзним шляхом, а згодом змонтували тимчасовий понтонний міст.

Теги: реконструкція ,Олексіївський міст, Дніпропетровщина,Служба автомобільних доріг
Мої відео