Закарпаття Інформ

Побиття з летальним результатом

Побиття з летальним результатом
209492 ПЕРЕГЛЯДІВ

16 листопада на 71-му році життя помер Леонід Садовський, харківський режисер, завідувач кафедри майстерності актора Харківського національного університету ім. І. П. Котляревського, заслужений діяч мистецтв України. 14 листопада невідомі жорстоко побили видатного режисера.
Зі слів колег та друзів, того вечора Леонід Садовський вийшов за ліками, а неподалік власного будинку, на Салтівці, на нього здійснили напад. Загадкою виявилось те, що невідомі не взяли у побитого досить великої суми гршей, які були при ньому.
Одна із студенток режисера на сторінці соцмереж згадує: «Це не просто викладач. Це людина, яка виховує дітей, як своїх».
Прес-служба Нацполіції розповідають, що потерпілий зазнав важких травм, нанесених тупим предметом. Садовський самотужки зміг добратися додому, після чого його дружина викликала швидку допомогу. Лікарі боролися за життя режисера, але, на жаль, їм не вдалося повернути чоловіка до життя.
Поліція відкрила кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисні тяжкі тілесні ушкодження». Зараз проводиться пошук винуватців трагедії, їм загрожує до восьми років позбавлення волі.

Мої відео