Закарпаття Інформ

Життя нічому не навчило, чи історія про дніпровських крадіїв

Життя нічому не навчило, чи історія про дніпровських крадіїв
93651 ПЕРЕГЛЯДІВ

Неймовірно, але правда. В нашій реальності все ще існують люди, яких життя так нічому і не навчило. Сьогодні стали відомими усі подробиці крадіжки, яка насмішила усих. Патрульна поліція повідомила, що сьогодні спіймали крадіїв, які найнялись на роботу, аби вкрасти інструменти та сдати їх в ломбард.

Вчора в поліцію потрапило спеціальне повідомлення по лінії 102. На проспекті Нігояна сталась крадіжка, якої точно ніхто не очікував. Патрульні прибули на місце злочину та вислухали історію від заявника. Він розповів, що в нього був набір інструментів, яких він придбав спеціально для роботи. Зберігались вони у приміщенні, де він проводить ремонт. Сьогодні, прийшовши на роботу, він не знайшов свої приладдя. Підозра пала на чоловіка, який працював у сусідньому приміщенні.

Поліція швидко відстежила найманця. Той заперечував свою причетність до справи. Проте після обшуку поліція знайшла домовленість на фінансовий кредит і заставу з ломбарду на інструменти заявника. Після цього чоловік зізнався, що разом зі спільником викрав знаряддя і продав їх.

Отак і завершилась історія крадіїв, яких життя так нічому і не навчило. Все сотні разів люди повторювали такі помилки, проте навіщо ж вчитись на чужих, якщо можна наробити своїх власних. Тепер на них чекає кримінальна відповідальність. Суд обере для них міру покарання. А ця історія нехай слугує уроком для тих, кто так і не зрозумів, що крадіжка ніколи не була і не буде виходом.

Мої відео