Закарпаття Інформ

Правоохоронці Донеччини провели оперативне відпрацювання Добропілля та Білицького

231191 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вилучення наркотичних речовин та зброї, встановлення порушників правил дорожнього руху – такими є результати профілактичних заходів з залученням поліцейських, нацгвардійців та правоохоронців, що входять до складу ООС.
За наказом командувача Об’єднаних сил та начальника поліції в Донецькій області Миколи Семенишина у населених пунктах було проведене оперативно-профілактичне відпрацювання.
Заходи були спрямовані на стабілізацію оперативної обстановки, в яких були задіяні поліцейські територіальних підрозділів, роти поліції особливого призначення ГУНП в Донецькій області, управління патрульної поліції Донеччини у взаємодії з Національною гвардією України та підрозділів поліції особливого призначення, залучених до ООС.
Під час відпрацювання поліцейські разом з бійцями РПОП викрили чотирьох мешканців Добропілля, які мали при собі наркотичні речовини. Порушників притягнуто до кримінальної відповідальності. Наркотики вилучено.
Під час перевірки водіїв поліцейські зупинили авто Audi під керуванням 56-річного чоловіка, в якому встановлено неспівпадіння ВІН-номеру в реєстраційному документі. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
У Білицькому співробітники мобільного блокпосту при перевірці документів водія КРАЗа встановили, що чоловік перевозить металобрухт без необхідних документів. Ще один водій перевозив більше 8 000 кг вугілля без дозвільних документів.
В ході санкціонованого обшуку у мешканця с. Ганівка виявлено та вилучено предмет схожий на вогнепальну зброю «Гвинтівка Мосіна». За незаконне зберігання небезпечного предмета, чоловік понесе кримінальну відповідальність.
За час відпрацювання поліцейські склали 31 адміністративний протокол, з яких 18 - за порушення правил дорожнього руху.
Також було перевірено 32 власника зброї та виявлено п’ять факти порушень адміністративного законодавства за напрямком дозвільної системи. За вказаними адміністративними матеріалами вилучено чотири одиниці мисливської вогнепальної зброї та дві одиниці газової зброї.
За підсумками проведених заходів правоохоронці перевірили 841 громадянина та 140 транспортних засобів.
Профілактичні заходи триватимуть й надалі.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

Мої відео