Закарпаття Інформ

Син та мати задушили своє майбутнє мотузками просто посеред кухні

Син та мати задушили своє майбутнє мотузками просто посеред кухні
150946 ПЕРЕГЛЯДІВ

Це мав бути звичайнісінький ранок, проте він розпочався трагедією для однієї з сімей на Дніпропетровщині. В Україні все частіше та частіше починають скоювати суїциди. Статистика за останні місяці просто лякає навіть найсміливіших. Чому ж тоді все так погано, і через що люди почали так часто вмирати? Невже це нечиста сила вирішила все ж таки прогулятись вздовж країни перед Новим роком та Різдвом?

На ці питання відповідей в нас немає. Проте 22 грудня у вівторок, як повідомила поліція, у власному будинку скоїли самогубство мати та син. Це сталось на вулиці Дніпрельстанівській. Загиблий чоловік був 1982 року народження, а загинула жінка – 1945 року народження.

За даними місцевих органів захисту, син та мати покінчили життя самогубством через повішання. Вони прив’язали мотузки до металевої труби у власній кухні та повісились. Жодних ознак насильства правоохоронці не знайшли на тілі померлих. Але робити висновки ще зарано. Їхні тіла направили на медичну експертизу, яка і виявить причину смерті обох.

Проте в Україні це, дійсно далеко не перший випадок самогубства. Нещодавно таким самим способом обірвав собі життя ще один мешканець Дніпропетровської області. Чоловік повісився на мотузці та висів так довго, що його тканини вже встигли розкластись. В Звенигороді жінка на очах власної дитини вистрибнула з вікна четвертого поверху.

В Полтаві сталося загадкове самогубство вчителя, а в Тернополі наклав на себе руки чемпіон України з бодібілдингу. Зараз триває розслідування усіх цих гучних справ. Правоохоронці намагаються зрозуміти, чи самі це зробили люди, чи їм хтось допоміг. Проте розслідування ведеться не лише за статтями вбивство, а й за статтями доведення до самогубства. Тож всі новини по цих справах ми вам повідомимо трохи згодом.

Мої відео