Закарпаття Інформ

Нові послуги “Укрпошти”! Поповнюйте картку просто серед пошти

Нові послуги “Укрпошти”! Поповнюйте картку просто серед пошти
61407 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нова послуга, яка з’явилась у понад 3 тисячах відділень “Укрпошти”. Тепер можна поповнювати будь-які картки українського банку платіжних систем VISA та Mastercard. Всю інформацію можна знайти на сайті пошти. Там докладно представлені правила користування послугою та всі нюанси.

Ви зможете просто на касі поповнювати будь-яку картку. Все, що вам для цього потрібно, просто дати картку працівникові, та мати при собі готівку з урахуванням комісії. Яка до речі буде не набагато, проте меншою, ніж в інших місцях поповнення. Відсоток комісії буде не більше 1,5%, проте і не меншим за 10 гривень. Тож ви можете скористуватись послугою вже зараз.

Покласти кошти можна, як на безконтактну, так і на звичайну та чипову картки. Також ви можете зняти кошти з картки типу Visa, MasterCard, Простір у багатьох відділеннях “Укрпошти”.

Власники сподіваються, що новий тип послуги збільшить кількість клієнтів у відділеннях. Адже наразі люди почали віддавати перевагу “Новій пошті”, не дивлячись на те, що там послуги коштують набагато дорожче. Тому “Укрпошта” і розширює коло своїх можливостей. Адже якість та економія часу завжди були, є і будуть пріоритетними людей.

Мої відео