Закарпаття Інформ

Що відбуватиметься в Офісі Президента: невже на нас чекає зміна кадрового складу?

Що відбуватиметься в Офісі Президента: невже на нас чекає зміна кадрового складу?
124996 ПЕРЕГЛЯДІВ

На думку Євгена Магди Офіс президента цього року демонструє ніякі результати. Вони беруть на себе багато повноважень, проте не відповідають жодним стандартам якості їхніх виконань.

Він нагадав, що Офіс президента України є Канцелярією президента. Тож жодними Конституційними повноваженнями вони не наділені. З цього витікає, що жодних рішень стосовно змін на законодавчому рівні вони приймати не можуть.

Та попри це на початку 2020 року було змінено главу ОПУ. Андрія Богдана на цій посаді замінив Андрій Єрмак. Також Євген Магда нагадав, що відносно нещодавно Андрій Єрмак провалив кампанію “Слуги народу” під час проведення місцевих виборів. А от Кирило Тимошенко, якось надзвичайно завзято працює над проєктом “Велике будівництво”.

Проте за останній рік значно погіршилася ситуація з ОПУ. Але найвищі посади там займають лише ті, хто щиро віддані Зеленському. Тож на думку Магди, жодних кадрових змін ми цього року не побачимо. Може відбутися декілька локальних передавань влади, проте вагомих змін до роботи органів влади це не принесе. Тому наразі все складатиметься більш менш стабільно. А от помиляється Євген, чи ні, нам покаже час.

Мої відео