Закарпаття Інформ

Агресія проти поліції в Дніпрі продовжується: 29-річна Дніпрянка поранила співробітницю поліції пляшкою

Агресія проти поліції в Дніпрі продовжується: 29-річна Дніпрянка поранила співробітницю поліції пляшкою
152222 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні під час патрулювання поліціянти зупинили авто, за кермом якого сиділа 29-річна мешканка міста Підгороднє. На той момент вона вже порушила декілька правил дорожнього руху, а коли зупинилась, то працівники поліції зрозуміли, що дівчина була вже напідпитку. Тож очікувати від неї адекватної поведінки було складно.

Поліціянтка попрохала жінку вийти з авто для складання протоколу.Через порушення на неї мало очікувати позбавлення прав та накладання штрафу. Проте дівчина одразу почала поводитися агресивно. Вона кинула пляшкою в працівницю поліції. Через це вона нанесла жінці багато травм, які наразі засвідчено працівниками швидкої допомоги.

Через таку поведінку жінку затримали. Наразі їй висунули звинувачення за статтею 208 Кримінального кодексу України. Її звинувачують тепер не лише в порушенні правил дорожнього руху, а й в нападі на працівника поліції під час виконання службових обов’язків. Яким буде покарання поки невідомо, проте за цими статтями її може очікувати штраф, а може й позбавлення волі. Це буде залежати від того, наскільки небезпечними були тілесні ушкодження, які отримала співробітниця поліції.

А ми нагадуємо, що прогноз погоди у Дніпрі наразі невтішний, тож на дорогах необхідно бути максимально обережними як водіям, так і пішоходам. Тож ми закликаємо до обережного поводження під час керування. В Дніпрі трапилась вже далеко не одна аварія. І в деяких люди виживали, як в аварії, під час якої розбили магазин солодощів. А деякі мали фатальні наслідки, такі як смерть двох підлітків, що перекинулись в авто, чи смерть чоловіка, який не впорався з керуванням. Тож намагайтесь бути обережними й краще під час локдауна залишайтеся вдома, аби не потрапити у якусь халепу.

Мої відео