Закарпаття Інформ

Скандали навколо кладовищ у Дніпрі продовжуються! В Павлограді випасають овець на цвинтарі!

Скандали навколо кладовищ у Дніпрі продовжуються! В Павлограді випасають овець на цвинтарі!
170539 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно лише завершився скандал із вирубуванням ялинок посеред цвинтаря в Дніпрі, як розпочався новий. Сьогодні місцеві жителі побачили, як один із місцевих жителів Павлограду вгнав свої овець пастися на кладовище. На прохання місцевих чоловік не відреагував, тож їм довелося викликати “Муніципальну варту”.

У зверненні місцевих було вказано, що тварини вільно прогулюються по кладовищу та шкодять пам’ятники померлих. Крім того, вони їдять насадження, які місцеві жителі роблять самотужки для того, аби цвинтар мав належний вигляд. Коли працівники “Муніципальної варти приїхали до місця скоєння злочину, то побачили, що все описане відповідає дійсності. Серед цвинтаря гуляло п’ятеро овець. А чоловік молдавської національності просто приглядав за своїми тваринами.

Працівники одразу ж з’ясували хто це та склали попереджувальний протокол. В ньому вони зазначили, що перше попередження чоловік вже мав, у разі, якщо така ситуація знову відбудеться, його змусять заплатити штраф. Потім з чоловіком провели спеціальну бесіду, після якої він в присутності працівників відігнав овець до двору і пообіцяв, що віднині так не робитиме. Тож чоловіка відпустили.

Мої відео