Закарпаття Інформ

Шахраї у Дніпрі, як тепер почали використовувати благодійність у своїх махінаціях?

Шахраї у Дніпрі, як тепер почали використовувати благодійність у своїх махінаціях?
166762 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні нас повідомили про те, що в Дніпрі з’явився новий варіант шахрайства. Якщо раніше злочинцям доводилось особисто приходити додому до їхньої жертви, або телефонувати з повідомленням про те, що хтось постраждав, то тепер їм достатньо натиснути всього лише декілька кнопок і все готово.

Нещодавно мешканці міста Нікополь масово почали отримувати повідомлення про створення петиції. В ньому зазначалось що тепер для того, аби підписати петицію необхідно лише подзвонити за номером 0800302299. Там автовідповідач скаже, що ваш голос зарахували та передадуть до основного центру зборів інформації.

Але не довіряйте таким повідомленням! Таку декларацію можна підписати лише на офіційному сайті з введенням особистих даних. Аби ваш голос було зараховано, ви повинні особисто підтвердити вашу особистість. Це відбувається за паспортом, через Приват 24, або будь-яким іншим способом, проте не за допомогою телефонної розмови. Тож будьте пильними й намагайтесь не розповсюджувати інформацію. Частіше за все цим користуються ЗМІ для виведення власної статистики, з метою довести власну точку зору. Тож будьте пильними!

Мої відео