Закарпаття Інформ

Коли, на думку експертів, Байден приїде до України?

Коли, на думку експертів, Байден приїде до України?
60932 ПЕРЕГЛЯДІВ

На інавгурацію Президента Америки запросили не лідерів країн, а їхніх представників. Це обумовлено тим, що наразі в нас склалася складна епідеміологічна ситуація. Тож аби зайвий раз не наражати нікого на небезпеку, політики намагаються уникати великих скупчень людей. Тому й за межі країни попросили нікого не виїжджати. Так, інавгурація завжди була священним обов’язком кожного Президента Сполучених Штатів Америки. Проте цього року її довелось провести з меншим розмахом.

Тож всі країни передали свої привітання, а тепер чекають, коли Джо Байден приїде до них, аби обговорити найважливіші питання стосовно зовнішньої політики новоспеченого Президента. Руслан Бортник повідомив, що наразі наші політики працюють над тим, аби лідер США якомога скоріше наніс візит до Києва. Найближчим часом на Володимира Зеленського та Джо Байдена чекає телефонна розмова, під час якої вони будуть розв'язувати основні питання візиту.

Проте наші експерти переконані, що скоріше за все візит відбудеться у серпні. Він буде присвячений 30 рокам незалежності нашої держави. Під час цього візиту політики повинні будуть розв'язати основні питання взаємодії країн. Шанси на те, що Президент Сполучених штатів завітає до нас дуже великі. Крім того, важливою стане і підтримка Джо Байдена у створенні Кримської платформи. Візит Байдена перезавантажить україно-американські відносини, створить нові домовленості й розкриє теми для розмов. Все залежить від того, які питання будуть підійматися і про що домовляться сторони.

Проте хоч би що там було і яких би висновків не зробили обидва політики, ми все одно будемо щиро радіти візиту нового президента Сполучених Штатів. Тож чекаємо телефонної розмови та подальшого розвитку відносин політиків.


Мої відео