Закарпаття Інформ

Бордель у Кривому Розі: як дві жінки обслуговували клієнтів просто у себе вдома

Бордель у Кривому Розі: як дві жінки обслуговували клієнтів просто у себе вдома
95726 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліція розповіла про те, що нещодавно в Кривому Розі вони викрили бордель, який самі для себе відкрили дві жінки. 34-річня власниця квартири разом зі своєю подругою вирішили трохи заробити та просто у власній квартирі відкрили бордель.

Подруги розміщували в інтернеті усю інформацію, рекламували себе та запрошували за власною адресою. Під час затримання правоохоронці вилучили ноутбук, телефон та всі необхідні речові докази, які підтверджують факт скоєння злочину. Проти спільниць порушене кримінальне провадження за статтею 302 2 частиною Кримінального кодексу України. Їх звинувачують у створенні та утриманні місця розпусти та звідництві. Їх можуть покарати обмеженням, або позбавленням волі на строк до 5 років.

Наразі обидві жінки перебувають під слідством та чекають суду, який і обере для них міру покарання. Вони не заперечують своєї провини, проте не розуміють, чому саме вони покарані. Адже існує просто безліч неліцензійних каналів, які надають такі послуги. В інтернеті на кожному третьому сайті можна знайти тих, хто за гроші продає власне тіло.

А поки слідство триває, ми нагадуємо вам, що в мережі зараз все частішими стали випадки махінацій. Тож будьте обережними. Дбайливо ставтеся до своїх грошей та нікому не надавайте особистої інформації про себе. Її можуть використати шахраї. На основі ваших даних, вони можуть обійти банківську систему та лишити вас без грошей. Тому банки нагадують вам, що окрім номера картки, ви не повинні надавати жодної інформації людям. Інакше вони зможуть цим скористатись. Були випадки, коли людина вводила просто частину особистої інформації, а шахраї на підставі цього створювали довіреності та знімали всі кошти з депозитного та особистого рахунків. Тож будьте обережні та попередьте ваших близьких про небезпеку.

Мої відео