Закарпаття Інформ

Поліція відшукала зниклого хлопчика!

Поліція відшукала зниклого хлопчика!
8990 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні слідчі розповіли про те, чим завершилася справа про пошук маленького хлопця, який пішов до родичів, проте дорогою загубився. Як з’ясували слідчі, хлопчик знехтував проханням батьків одразу піти до родичів, які живуть в сусідньому селі. Він просто вирішив погратись із друзями та не розрахував час.

Вчора, 9 лютого, о 8 ранку до слідчого відділку прийшло двоє батьків. Вони розповіли, що їхній 9-річний син зник в районі Новомосковська. За їхньою інформацією хлопчик пішов з дому ще о 16 годині вечора минулого дня. Він мав одразу ж сісти на автобус та поїхати до родичів у сусіднє село. Проте він так і не доїхав. Протягом доби близькі самостійно намагались відшукати зниклу дитину, проте все виявилось марно. Тож наступного дня їм довелось звернутись до поліції.

Одразу після отримання усієї необхідної інформації про хлопця: ім’я, прізвище, зріст, зовнішній вигляд та у що був вдягнений того дня, працівники поліції почали вести розслідування. Протягом двох годин працівники поліції обходили територію Новомосковська. Пошуки вони розпочали що о 8.10, а знайшли дитину вже о 10.00. За даними поліції хлопчик перебував у закинутому приміщенні дитячого садочка. Він просто загрався, а потім, злякавшись темряви, вирішив перечекати її в приміщенні.

Зараз він вже вдома, відігрівається гарячим чаєм. Йому пощастило за весь цей час не стати жертвою злочину. Тож його життю нічого не загрожує. Проте він може захворіти через те, що так багато часу провів на морозі. Для того, щоб уникнути повторення цієї ситуації слідчі вже провели спеціальну бесіду з батьками хлопчика. Вони пояснили про неприпустимість подібних дій у подальшому вихованні дитини. Тож наразі вони намагаються розв'язати питання стосовно притягнення батьків до адміністративної відповідальності згідно з ч. 1 ст. 184 КУпАП. Адже вони не впорались зі своїми обов’язками. На перший раз все може завершитись попередженням, або штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.




Мої відео