Закарпаття Інформ

655 робітників міської ради звільнили в Дніпрі!

655 робітників міської ради звільнили в Дніпрі!
9015 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже протягом тривалого часу в Дніпрі планували звільнити понад 600 співробітників виконавчих органів, комунальних підприємств та установ. Проте раніше про це повідомляли лише як про плани на майбутнє, то сьогодні розповіли про те, що депутати майже одностайно проголосували за те, аби зменшити кількість людей в мерії. За те, щоб прийняти таке рішення проголосували 50 нардепів. Проти лише одна людина. А ще восьмеро вирішили утриматися від прийняття такого рішення.

Найбільшу кількість осіб звільнили зі штатів районних адміністрацій – 36 осіб в Новокодакском, 35 – в Соборному, 33 – в Шевченківському, 31 – в АНД районах. Сильних змін зазнали й в багатьох інших організаціях, проте влада сподівається, що вже скоро на нас чекатиме зовсім інший варіант розгляду всіх справ в Дніпрі. Звісно, багато хто вважає, що таке рішення може викликати багато проблем. Особливо через те, що люди масово почнуть шукати роботу, якої в карантин і так не вистачає.

В інспекції з питань праці та зайнятості населення звільнять 30 осіб, а в департаменті економіки, фінансів і міського бюджету – 29. Департамент забезпечення діяльності виконавчих органів міської ради скоротить штат на 9 осіб, а департамент забезпечення діяльності міської ради – на 4 людини.

Тож на думку тих, хто ініціював таке рішення, це може стати прекрасним початком для проведення цієї справи. Так, ми можемо об’єднати декілька комунальних підприємств в єдину систему для того, щоб покращити продуктивність, і в той самий час зменшити кількість працівників на одному підприємстві. Поки це вся інформація, яку повідомили після засідання ради. Проте воно все ще триває, та на ньому продовжують розглядати найважливіші для Дніпра питання. Позачергове скликання має розглянути ще багато чого.

Мої відео