Закарпаття Інформ

Інструктаж “Золотого віку”: як в Дніпрі намагаються захистити відвідувачів?

Інструктаж “Золотого віку”: як в Дніпрі намагаються захистити відвідувачів?
8173 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що вчора в Дніпрі було проведено інструктаж для всіх відвідувачів та обслуговчого персоналу з метою забезпечення протипожежної безпеки. Така необхідність насправді виникла з двох причин. По-перше, в закладі перевстановили систему пожежної безпеки, а по-друге, всю Україну сколихнули події, які нещодавно відбулись в Харкові.

За словами Дениса Чепура, в пансіонаті було проведено комплексну реорганізацію системи протипожежної безпеки. Раніше там використовували застарілі системи, які просто не могли забезпечити такого високого рівня захисту, як потрібно. Проте відтепер вони оснастили пансіонат новітніми системами безпеки. Після цього, вони провели інструктаж, для того, щоб всі могли вільно нею користуватись. Для того, аби рятівники не мали протягати шланги, вони встановили гідранти на кожен поверх. Перейматись немає через що, запевнили пожежники, бо вода подається зі спеціальних резервуарів з території бази.

Які переваги подарує нова система? По-перше, вона допоможе прискорити процес пошуку місця загоряння. По-друге, вона полегшить сам процес евакуації мешканців, а також стане набагато легше викликати пожежників. Сам інструктаж провели по групах. Тим, хто відповідає за координування закладу, нагадали про те, як правильно проводити евакуацію. Для тих, хто відповідає за технічне оснащення провели інструктаж стосовно особливостей інноваційної системи. А от для тих, хто працює із їжею, був складений алгоритм дій у випадку появи вогню.

Пожежники сподіваються, що тепер всі будуть прекрасно орієнтуватися у випадку непередбачуваних подій. Так, краще, якщо їх не буде взагалі, але чим більше ми знаємо, тим більш захищеними стаємо!

Мої відео