Закарпаття Інформ

Дві школярки в лікарні: в Кривому розі авто вилетіло на пішохідний перехід!

Дві школярки в лікарні: в Кривому розі авто вилетіло на пішохідний перехід!
9188 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні Криворізьке районне управління поліції прокоментувало подію, яка сталась 28 лютого. В Кривому Розі, неподалік від цирку, сталася аварія. Дві школярки переходили дорогу на пішохідному переході, коли на них налетіло авто на великій швидкості. Одна із постраждалих відбулася переламом ніг, а от інша сильно пошкодила голову. З підозрою на перелам черепа дитину госпіталізували.

На вулиці Віталія Матусевича водій за кермом SKODA Octavia збив двох школярок 14-ти та 15-ти років. Це трапилось приблизно о шостій годині вечора. Тож небайдужі перехожі викликали швидку, яка доправила дівчат до лікарні. Там їх обстежили та виявили, що в однієї з них було сильне забиття голені та коліна. Що ж стосується другої, то спочатку казали, що з нею все добре, та вона просто перелякалася, але в неї пішла кров з носа та вуха. Тож вночі вона повернулася до реанімації у важкому стані. Лікарі гадають, що в неї перелам тім'яної частини черепу.

Та поки дівчата оговтуються від шоку, їхні батьки намагаються знайти винних в тому, що сталося. Тож вони звертаються до всіх, хто був очевидцем тієї події. Зателефонуйте, будь ласка, батькам та повідомте все, що знаєте. Адже родичі хочуть, аби винні були покарані, проте хто причетний до цього та як їх знайти, поки батьки не знають. Але вони переконані, що залишати це без уваги не можна, адже дівчата не перебігали вулицю в незазначеному місці, вони рухалися по пішохідному переходові. Тож жодних проблем не мало статися. Батьки бояться, що таке може повторитись. Не обов’язково це буде з їхніми дітьми, проте краще все ж таки довести справу до кінця. Тим паче, що одна з постраждалих все ще перебуває в реанімації. Телефони батьків: (096) 674-99-92 або (098) 969-76-70.

Мої відео