Закарпаття Інформ

Мешканка Кривого Рогу, якій пропонували стати частиною гурту “Время и стекло” стала учасницею “Голосу країни”!

Мешканка Кривого Рогу, якій пропонували стати частиною гурту “Время и стекло” стала учасницею “Голосу країни”!
9306 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно відбувались сліпі прослуховування на шоу пісень “Голос країни-11”. В цьому сезоні взяти участь вирішили дівчина з Кривого Рогу, яка має неперевершений голос. Під час її виступу одразу троє суддів повернули крісла.

Це стало відомо вчора, під час 6 випуску проєкту. Аліса Стрига виступила перед повернутими кріслами суддів та спромоглася вразити більшу частину з них. За словами учасниці, вона вже довго мріє про велику сцену. Співати так, щоб серця слухачів наповнювалися музикою, яка ллється з душі артистки. Колись давно вдача трохи посміхнулась юній співачці. Тоді лише починав формуватися дует “Время и стекло”. Аліса мала стати другою учасницею гурту. Потап обіцяв їй, що вона спробує зайняти це місце. Але раптово з'явилася Надя Дорофеєва та місце віддали їй. Учасниця не заздрить та не бажає сварок. Її єдиною метою все ще лишається велика сцена. Дівчина марить показати Потапові, що вона гідна слави.

Тож Аліна Стрига виконала пісню "Ворона" групи Лінда. Почувши її голос, крісла повернули одразу троє суддів: Діма Монатік, Олег Винник та Надя Дорофеєва. Дівчина обрала собі в наставники свого кумира Дмитра Монатіка. Тож зичимо успіхів артистці та бажаємо перемоги, адже кому, як не їй настав час засяти та показати свій талант на повну? Вона багато років працювала над собою, не покладаючи рук. Та навіть після невдачі не засмутилась та продовжила плідно працювати. Починати свій шлях завжди нелегко. Проте Аліна переконана, що цього разу вона точно впорається. Найстрашніше лишилось позаду, перші кроки вона вже зробила. Тож тепер їй лишається лише готуватись до наступних разом з її наставником. А ми побачимо, що зможе показати цей неймовірний дует непередбачуваних митців.

Мої відео