Закарпаття Інформ

Страйк таксистів в Дніпрі: чому в місті не вистачає водіїв?

Страйк таксистів в Дніпрі: чому в місті не вистачає водіїв?
8591 ПЕРЕГЛЯДІВ

Таксисти не задоволені сучасними тарифами на перевезення пасажирів. Вони переконані, що наразі в Дніпрі діють одні із найнижчих, а це сильно відбивається на їхній заробітній платі. Це питання вони підіймали неодноразово, проте результату жодного немає.

Тож якщо їх не захотіли слухати просто так, вони вирішили, що необхідно казати гучніше. Тож сьогодні повідомили про те, що 50 автомобілів зібрали в колону, аби провести масову акцію протесту. Таксисти проїхали повз центр міста. Їхній шлях починався на вокзалі, а завершився біля стоянки супермаркету “Метро”, який знаходиться на Запорізькому шосе.

Така акція спровокувала велику кількість заторів, що значно відбилося на розпорядку денному багатьох жителів міста. Тож місцеве населення також обурене тим, що відбувається. Крім проблем із дорожнім шляхом, цей страйк також призвів до гальмування роботи служб таксі. Адже для них 50 авто це досить велика кількість робітників. В службах також переконані, що тарифи варто підняти, проте вони не підтримують намагання таксистів підірвати роботу всієї системи. Тож як вирішуватимуть цю ситуацію працівники, поки невідомо.

А от таксисти сьогодні запевнили, що це не одноразова акція протесту, якщо їхні вимоги не задовольнять, то вони й надалі продовжуватимуть підривати робочий устрій. Такі страйки стануть постійними та регулярно продовжуватимуться, поки не підвищать тарифи. Як влада відреагує на таку заяву, поки невідомо. Проте питання необхідно буде вирішувати найближчим часом, адже проблеми із пересуванням спричиняють багато неприємностей. Про те, яке рішення буде прийнято та як його втілюватимуть у життя, ми розповімо трохи згодом, коли влада вирішить надати відповідь всім таксистам, які не задоволені сучасними тарифами на перевезення.

Мої відео