Закарпаття Інформ

Аварія в Кривому Розі, або коротко про тих, хто ігнорує світлофори!

Аварія в Кривому Розі, або коротко про тих, хто ігнорує світлофори!
9364 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті проспекту Гагаріна з вулицею Костенко сталася аварія. Автівка Daewoo, яка рухалась на високій швидкості не змогла зупинитись на червоне світло, через що й врізалась в легкове авто марки Skoda.

За словами очевидців, на перехресті вже горіло червоне світло та всі авто зупинились, коли Skoda почала повертати в необхідному напрямку. В цей момент “кореєць” на великій швидкості вилетів на дорогу та не зміг зупинитись навіть побачивши авто, яке вже перекривало йому дорогу.

На щастя, постраждалих в аварії немає. Лише автівки, які тепер мають невеликі пошкодження. Skoda дістала лише одну велику вм'ятину, а от що стосується Daewoo, то вона постраждала сильніше. Водієві потрібно буде повністю полагодити бампер та фари. Проте лише у випадку, якщо його не позбавлять водійських прав. На місці аварії працювала патрульна поліція Дніпра.

Сьогоднішній ранок також не залишився без непередбачуваних ситуацій на дорогах. На вулиці Костомарова на дах перекинулось авто. І зараз машина стоїть до гори дриґом просто посеред дороги. Поліція та рятівники вже прибули на місце аварії та намагаються ліквідувати її наслідки.

Мої відео