Закарпаття Інформ

Кличко: виходу не має, якщо до кінця тижня не зміниться ситуація, карантин буде продовжений.

Кличко: виходу не має, якщо до кінця тижня не зміниться ситуація, карантин буде продовжений.
60174 ПЕРЕГЛЯДІВ

10 квітня 2021 року, відбудеться обговорення важливих питань продовження карантину по місту Києву. Велике скупчення людей на весняні свята, може призвести до крайнього піку захворюваності. Щоб побороти пандемію, потрібно ізолювати суспільство від перебування в громадських місцях. Пандемія швидкісна, поширюється завдаючи величезні збитки.
На сьогодні, статистика МОЗ збільшується. Число захворюванних на коронавірусну хворобу (COVID-19), становить: інфікованих осіб 181 504,смертельні випадки 4 556, одужали 110 641, захворіло 56 403. Зменшення захворюваності на чверть, надасть можливість продовжити працювати всім сферам суспільної діяльності.
Ситуація в Києві загальна національна: лікарні заповненні, лікарі виснажені від того, що люди прибувають із захворюваннями, порушуючи режим самоізоляції.
Нагадуємо, що потрапити до транспорту в столиці не так просто, якщо не має спеціального пропуску. Правоохоронці та національна гвардія проконтролює, щоб порушень не сталося.
Постає питання, а не порушуються тут загальні правові норми людини на працю?
Кожен має право працювати, заробляти собі на життя та забезпечувати нормальні умови існування. Вмерти можна від голоду, а не від коронавірусної хвороби (ковіду-19).
Людина ослаблена не отримує заробітну плату, не в змозі заплатити собі за лікування, забезпечити свої потреби, купити продукти та медикаменти.
Правоохоронці попереджають, що здійснюватимуть всі перевірки за дотриманням карантинних обмежень. У разі виявлення, що суб’єкт підприємницької діяльності працює, буде складений протокол про порушення одразу без попередження.
Увечері затори, від семи до десяти балів, Київ тимчасово зупинився в перевантаженні: автомобілів, автобусів, велосипедистів, вантажівок, мікроавтобусів. Особливі люди їздить на мопедах чи мототранспорті.
Громадяни швидко пересіли на свої власні автотранспортні засоби, також є вибір приїхати на кобилі.
Автомобілі на дорозі не дотримуються безпечної дистанції два метри між транспортом.
Яка різниця сидіти на самоізоляції дома чи в приміщенні на роботі ?
Мер міста Києва Віталій Кличко інформує: «не шастайте без необхідності по вулиці, ходіть в масках , використовуйте всі необхідні індивідуальні засоби». – Я отримую цілодобові скарги , але я вказую : «Кожен скаржиться, що не має можливості доїхати, а згодом вони будуть заявлять, що медики не встигли допомогти», - зазначив він.

Теги: Коронавірусна хвороба#
Мої відео