Закарпаття Інформ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 17 серпня 2021 року

10271 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
Протягом минулої доби, 16 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню.
Біля ЗОЛОТОГО-4 російські найманці відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
Неподалік ШИРОКИНОГО ворог обстрілював українські позиції зі станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї.
В районі ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, окупанти вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.
У напрямку НОВОМИХАЙЛІВКИ збройні формування Російської Федерації обстрілювали наші позиції з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
Поблизу ПРИЧЕПИЛІВКИ російські найманці вели вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
В результаті ворожих обстрілів один військовий отримав вогнепальне поранення несумісне з життям.
Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.
Станом на 7 годину ранку, 17 серпня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню.
Поблизу ПРИЧЕПИЛІВКИ противник обстріляв наші позиції зі стрілецької зброї.
В напрямку населеного пункту ВОДЯНЕ, що біля Донецька, збройні формування Російської-Федерації застосували міномети 120-го калібру.
На обстріли ворога підрозділи Об'єднаних сил відкривали вогонь у відповідь.
За поточну добу бойових втрат серед українських захисників немає.
Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.
Українські воїни контролюють ситуацію в районі проведення Операції об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.
Слава Україні!
ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.
Впродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 3818 транспортних засоби, 4300 осіб, з яких 4206 по Інформаційному центру. До територіальних підрозділів на причетність до Збройних формувань Російської федерації та її найманців доставлялось 1 особа. Виявлено 43 адміністративних правопорушення.
За вказаний період поліцейськими розкрито 28 злочинів.
Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 1174 особи, на підконтрольну Україні територію прибула 1391 особа. А через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» – 398 та 324 відповідно.
Слава Україні!

Мої відео