Закарпаття Інформ

115 бригада ЗСУ : Ще на один день ближче до перемоги

219928 ПЕРЕГЛЯДІВ

У 115 окремій механізованій бригаді ЗСУ – ще на один день ближче до перемоги. Вже пів року поспіль щодня вони наближають усіх нас до цього визначного дня. Воїни щодня бачать розриви артилерійських снарядів, чують звуки пострілів зі зброї різного калібру та запаху випаленої землі. Вони відвикли спокійно спати й турбуватися про власні проблеми, адже вже тривалий час стоять на захисті цілої країни. 

Героїчні будні військових 115 бригади ЗСУ 

Народжена вогнем і ним же підсилена, 115 бригада щодня наражається на ризик. Однак тільки знищення окупанта, без компромісів і пробачень, вони бачать своєю метою. Вони мають достатньо озброєння, аби побороти ворога. І тільки величезна кількість, а також безмежна чисельність озброєння противника не дає можливості швидко побороти ворога та здобути остаточну перемогу. У той час коли військові бригади перебували на сході України, вони не мали жодного шансу на відпочинок, адже постійно перебували у зоні ризику, під обстрілами та в оточенні ворога. Зараз вони продовжують захищати нашу державу на багатьох небезпечних і також стратегічно важливих територіях. Бійці точно виконують накази командування та здобувають важливий досвід для подальшої боротьби з ворогом.

Для того, щоб ефективно боротися з ворогом і не лише обороняти Україну від окупанта, але й мати змогу звільнити вже захоплені ним території, бійці тренуються. Вони навчаються поводитися зі зброєю, яку отримують від Міністерства оборони та закордонних партнерів, покращують свою фізичну форму і постійно тренуються. Тому навіть коли немає боїв з ворогом, військові тренуються на полігоні та покращують свої навички.

Регулярно 115 бригада ЗСУ проходить медичний огляд. Військовим заміряють тиск та перевіряють роботу серця, щоб впевнитися, що кожен боєць не має погіршення стану здоров’я. Якщо хтось має якісь скарги, його перевіряють особливо ретельно. Після закінчення огляду військові медики роблять висновки та доповідають командуванню про результати. Наприклад, після останнього огляду воїни не скаржилися на самопочуття. Однак всі показники стану здоров’я були перевірені згідно з вимогами. Після усіх процедур спеціалісти медичної роти бригади, зокрема, старший лейтенант медичної служби, доповіли про задовільний стан здоров’я кожного військовослужбовця 115 бригади ЗСУ та їхню готовність продовжувати виконання своїх військових обов’язків.

Вдячність та підтримка українців – найкращий стимул для бійців 115 бригади ЗСУ 

Час від часу бійці 115 бригади ЗСУ зустрічаються з громадами, мешканці яких висловлюють свою подяку за надійний захист і щоденну самопожертву. Зокрема, на одній з останніх зустрічей з громадою люди подякували своїм захисникам за їхню мужність і відвагу, яку вони проявлять у боротьбі з російськими загарбниками, вони побажали  їм якомога швидше повернутися до своїх родин і мирного життя живими та неушкодженими. Члени громади від імені своїх сімей та всіх громадян України низько вклонилися героям зі 115 бригади, побажали їм міцного здоров’я та достатньо сил, щоб захистити нас від ворога і не допустити у поки що мирні частини України «нечисть», що руйнує все навколо себе. На честь захисників та всієї нашої держави діти громади виконали гімн України. Бійці були розчулені та з задоволенням заспівали гімн разом з усіма членами громади. 

Регулярно бійці отримують і листи від вдячних українців. Їм пишуть не лише члени сімей та друзі, але й усі громадяни України, дорослі та діти. Приходять листи з віршами та малюнками, словами захоплення та найкращими побажаннями. І звичайно впевненість у перемозі.

 

Теги: 115 бригада ЗСУ, Ще на один день ближче до перемоги
Мої відео