Закарпаття Інформ

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 497-го дня війни

267377 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Ставка, особливо тривале, особливо детальне засідання. Зокрема, щодо безпеки наших стратегічних об’єктів, наших атомних станцій. Були відповідні доповіді, відповідні рішення і – дуже важливо – контроль за виконанням рішень.

До речі, максимально контактуємо з партнерами для того, щоб ні в кого у світі не було навіть найменшого дефіциту інформації щодо ситуації на Запорізькій АЕС та створених Росією загроз.

На Ставці, як завжди, детально розглянули ключові напрямки Сходу і Півдня… Дякую, воїни, за вашу хоробрість! Тримаємо увагу і на північному напрямку: всі потенційні загрози бачимо, і Головкому доручено продовжувати посилення «Півночі».

Дуже важливо – на кожному засіданні Ставки знов і знов повертаємось до питання боєприпасів, зокрема для нашої артилерії. І це стосується не тільки постачання від партнерів, але й виробництва в Україні… Дякую кожному і кожній, хто працює заради виконання цього нашого стратегічного, життєво важливого завдання. Постійно є прогрес у виробництві зброї в Україні».

Мої відео