Закарпаття Інформ

Через що соромно перед батьками популярній співачці Jerry Heil: зізнання в шоу "Діти проти зірок"

Через що соромно перед батьками популярній співачці Jerry Heil: зізнання в шоу "Діти проти зірок"
147428 ПЕРЕГЛЯДІВ

Співачка Jerry Heil, яка стала популярною серед молоді завдяки пісні "Охрана, отмена", зізналася в шоу "Діти проти зірок"за що й досі її соромно перед батьками.
Співачка розповіла, що в дитинстві вона змушувала червоніти своїх батьків, коли випрошувала гроші. Її батьки торгували на ринку і зараз торгують. Коли співачка йшла до матері та вже знала, що зараз її буде соромно перед усіма продавцями. Адже донька починала випрошувати кишенькові гроші то на цукерки, то на ляльку.
Також Jerry Heil зізналася, що в дитинстві любила їсти шкірку від свинини, якою торгували батьки на місцевому ринку. Та й свинячі вушка дуже полюбляла. А взагалі дівчина багато їла. Зараз це дивно звучить, адже співачка вегетаріанка й дотримується правильного харчування.
Артистка також розповіла про своїх рідних. Вона вважає, що бути мамою - невдячна справа. Хоч і діти зразкові, всю глибину материнства вони відчують, коли самі стануть батьками.
Людмила Шемаєва - мама співачки, завжди підтримувала доньку та надихала на вокальну справу. Людмила й сама гарно співає й демонструє на своїй інстаграм-сторінці.

Мої відео